Δείτε τη νέα πλατφόρμα ΕΔΩ 

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ Μεγάρων εντάσσεται για 

1η φορά στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Μια ακόμα επιτυχία της νέας Διοίκησης του Βύζαντα Μεγάρων. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου η Ακαδημία μας επιλέχθηκε να είναι μέλος του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, ενός προγράμματος που δίνει έμφαση στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα ποιοτικά κριτήρια και κατατάσσεται μαζί με τις υπόλοιπες 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας, που έχουν επιλεγεί στην εν λόγω δράση.

ΠΟΣΟΤΙΚΑ – ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

  • Προδιαγραφές ασφάλειας που έχει η ακαδημία Νοοτροπία της Ακαδημίας
  • Επίπεδο των προπονητών της ακαδημίας Πλάνο λειτουργίας της
  • Υποδομές των εγκαταστάσεών της Κανονισμούς και διαδικασίες της
  • Προδιαγραφές των προπονήσεών της

Οι μικροί αθλητές και οι προπονητές του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων θα είναι δικαιούχοι των παρακάτω προνομίων του προγράμματος:

  • ΔΩΡΕΑΝ Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
  • Προπονητικές κατευθύνσεις για τις ηλικίες 7 έως 12 ετών με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις όσο και για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους
  • ΔΩΡΕΑΝ προπονητικό υλικό υψηλής ποιότητας
  • Συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα
  • ΔΩΡΕΑΝ Ιατρική Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων και ανάληψη των εξόδων περίθαλψης 100% σε περίπτωση τραυματισμών τους

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει τον νεανικό αθλητισμό ολοκληρωμένα και πολύπλευρα, με στόχο να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να εμπνεύσει τους νέους με τα αθλητικά ιδεώδη. 

Ζητάμε την βοήθεια και την έμπρακτη συμπαράσταση των αθλητών μας και των γονέων τους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια για να ανεβάσουμε το επίπεδο λειτουργίας της ακαδημίας μας και να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα για το σύλλογό μας.

Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του μότο του ΟΠΑΠ 

«ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Sports Academies Online έχει εμπλουτιστεί με μία σειρά από επιστημονικά βίντεο και άρθρα που αφορούν στην εκπαιδευτική και την αθλητική ψυχολογία, τη διατροφή, την οδοντιατρική, την ορθοπεδική, τη φυσιοθεραπεία, την γενική παιδιατρική κ.α. Δεδομένου ότι οι περιορισμοί της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να ενεργοποιήσουμε εκ νέου τους θεσμούς των Φεστιβάλ και των επισκέψεων της Επιστημονικής Ομάδας του προγράμματος σε όλες τις ακαδημίες, η διαδικτυακή πλατφόρμα αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε τον επιστημονικό πυλώνα του προγράμματος στους γονείς/κηδεμόνων των αθλητών.

Το link της διαδικτυακής πλατφόρμας είναι το: https://www.opapcsr.gr/athlitikes-akadimies/athlitikes-akadimies-online/

Παρακαλώ προωθήστε το στους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών της ακαδημίας σας ώστε να μπορέσουν να διαβάσουν τα άρθρα και να δουν τα ολιγόλεπτα βίντεο που αφορούν το πρόγραμμα και που είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για αυτούς και τα παιδιά τους. Κάθε βδομάδα στην πλατφόρμα προστίθενται δύο άρθρα και δύο βίντεο.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζεται ο ΟΠΑΠ μεταξύ άλλων έχει αναλάβει το κόστος ανακαίνισης δύο μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων, του «Αγία Σοφία» και του «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Συνδυάζοντας το μεγάλο αυτό πρόγραμμα ανακαίνισης με την διεξαγωγή του Αυθεντικός Μαραθωνίου Αθήνας του οποίου είναι επίσης χορηγός και που διεξάγεται το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου, έχει καθιερώσει το θεσμό της ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ. Ο θεσμός αυτός αφορά ένα app που μπορεί να κατεβάσει ο καθένας στο κινητό του τηλέφωνο και παίζοντας παιχνίδια που περιλαμβάνει το app παίρνει πόντους που μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε χρήματα που δίδονται στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, μεγαλώνοντας έτσι το ήδη μεγάλο ποσό που προσφέρει για τη δράση αυτή. Επί της ουσίας κάθε πόντος στα παιχνίδια μεταφράζεται σε χρήματα που δίνει ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, αποτελεί δηλαδή μία κοινωνική προσφορά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Κάθε παιχνίδι που παίζουμε στην εφαρμογή αυτοί μας κάνει «χορηγούς» στο μεγάλο αυτό έργο που αφορά τα παιδιά.

Το πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ έχει φτιάξει εδώ και χρόνια τη δική του ομάδα μέσα στο app με όνομα: #SportsAcademiesOpap και μέσω αυτής προσφέρει ένα σημαντικό ποσό κάθε χρόνο στην ανακαίνιση των νοσοκομείων.

Δεδομένου ότι οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ είναι ένα πρόγραμμα πολύ μεγάλο σε αριθμούς ακαδημιών (178), παιδιών που συμμετέχουν αλλά και γονέων/κηδεμόνων έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει αποφασιστικά στο έργο της ανακαίνισης των νοσοκομείων εφόσον πολλά από τα μέλη του κατεβάσουν την εφαρμογή, γραφτούν στην ομάδα #SportsAcademiesOpap και παίξουν τα παιχνίδια του app.

Θα παρακαλούσα λοιπόν να κάνετε καταρχήν εσείς την εγγραφή σας αλλά και να ενημερώσετε τους γονείς/κηδεμόνες σχετικά, στέλνοντας τους τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν (όπως και εσείς) και τα οποία είναι τα κάτωθι:

Κατεβάζουμε την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ (Contribution Squad) από το Google Store ή το App Store του κινητού μας Βάζουμε στην μηχανή αναζήτησης την ομάδα # SportsAcademiesOpap και γινόμαστε μέλη της Παίζουμε διαδικτυακά παιχνίδια Και με τον τρόπο αυτό μεγαλώνουμε το ποσό της συνεισφοράς του ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων.