Απάντηση στον ποδοσφαιριστή Τάσο Παρασίδη

Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 639

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Τεπελενίου και Μοράβα, Μέγαρα

e-mail: [email protected]

Μέγαρα 13/08/2021

Απάντηση στον ποδοσφαιριστή Τάσο Παρασίδη

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021, σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο ποδοσφαιριστής Τάσος Παρασίδης άφησε αιχμές κατά της διοίκησης του Βύζαντα, επειδή επέστρεψε κάποια χρήματα προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την ομάδα μας!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό με στοιχεία, εξηγώντας τους λόγους που ανάγκασαν την διοίκηση να ζητήσει από τον κ. Παρασίδη να επιστρέψει μέρος των χρημάτων για να πάρει την ελευθέρας του.

Ο κ. Παρασίδης υπογράφοντας στον Βύζαντα, έλαβε προκαταβολή 1.500 ευρώ, ενώ η διοίκηση είχε καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς όλους τους ποδοσφαιριστές – άρα και προς αυτόν μέχρι την έναρξη του lock down λόγω του κορωνοϊού, γι’ αυτό και του ζητήθηκε να επιστρέψει μέρος των χρημάτων της προκαταβολής.

Γνωστοποιούμε, ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε σε τρείς (3) επίσημους αγώνες πρωταθλήματος, αφού τραυματίστηκε την 3η αγωνιστική σε μια ανύποπτη φάση στον αγώνα με τον Σκορπιό Φυλής.

Αν και η ομάδα μας αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, η διοίκησή μας λειτουργώντας άκρως επαγγελματικά είχε προβεί στην ασφάλιση όλου του ρόστερ με ομαδικό συμβόλαιο στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με αποτέλεσμα οι σοβαροί τραυματισμοί ακόμη δύο (2) ποδοσφαιριστών να καλυφθούν βάσει των όρων του συμβολαίου από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο κ. Παρασίδης μετά τον τραυματισμό του κλήθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας κ. Κ. Γιαννακάρη να φέρει τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ώστε να λάβει γνώση και να κάνει διάγνωση για την ζημιά ο χειρούργος – ορθοπεδικός κ. Μιχάλης Δαγιακίδης με τον οποίο συνεργαζόμαστε, ούτως ώστε να προωθηθεί το θέμα στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και να γίνει η επέμβαση.

Όμως παρά τις έντονες οχλήσεις μας ο κ. Παρασίδης απέφευγε να φέρει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, για τα οποία η διοίκηση και κατ’ επέκταση ο συνεργαζόμενος χειρουργός – ορθοπεδικός ουδέποτε έλαβαν γνώση.

Ακόμη και σήμερα αναρωτιόμαστε και αναζητούμε τους λόγους για τους οποίους ο κ. Παρασίδης δεν προσκόμισε ποτέ στην διοίκηση τα αποτελέσματα της μαγνητικής, δικαιολογούμενος πως ήταν ο ίδιος ασφαλισμένος σε ιδιωτική εταιρεία και είχε δικό του ιατρό.

Άραγε τι ήθελε να αποκρύψει από την διοίκηση με την στάση του ο κ. Παρασίδης;

Απαντώντας δε στο … «κρίμα» (που γράφει στην ανάρτησή του) και στην αγανάκτηση του ποδοσφαιριστή, έχουμε να αναφέρουμε χαρακτηριστικά:

Κύριε Παρασίδη, ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός. Οπότε κρίμα που πέρυσι τέτοιο καιρό, ως διοίκηση εμπιστευθήκαμε τους πάντες και δεν υποβάλλαμε σε ιατρικές εξετάσεις κάθε ποδοσφαιριστή που έρχεται για να συμφωνήσει στην ομάδα μας πριν υπογράψει.

Τέλος, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και σε κάποιον «ποδοσφαιριστή»τραγουδιστή (που κατέχει ρεκόρ κόκκινων καρτών σε παιχνίδια με την φανέλα του Βύζαντα), ο οποίος σε σχόλιά του κάτω από την ανάρτηση του κ. Παρασίδη θέλοντας να μειώσει το κύρος των ανθρώπων που αποτελούν την σημερινή διοίκηση έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Στερνή μου γνώσηΟι χειρότεροι άνθρωποι», αφήνοντας αιχμές για τους Μεγαρίτες παράγοντες.

Τον προτρέπουμε να κάνει τα παράπονά του στην προηγούμενη διοίκηση απευθυνόμενος σε αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε.

Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Ρήγα

Ο Γ. Γραμματέας
Αντώνης Υψηλάντης